Het Team

Met trots stellen we aan u voor…

 

Mijn naam is Nadie Ansems, Ik ben de eigenaresse van kinderdagverblijf Ons Stalleke.

In 2010 heb ik mijn diploma behaald als pedagogisch medewerkster, daarna heb ik veel werk ervaring op gedaan in de kinderopvang.
Nu is mijn droom werkelijkheid geworden, het starten van een kleinschalig kinderdagverblijf.
Het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van een identiteit en mijn ervaring toepassen in een eigen kinderdagverblijf sprak mij zeer aan.
In april 2017 vormde zich dat uiteindelijk tot ‘’Ons Stalleke’’.
Een kleinschalig Kinderdagverblijf met het persoonlijke contact met de kinderen en de ouders. Hiervoor verlies ik niet uit het oog waar het uiteindelijk om gaat.
Een veilige, vertrouwde, liefdevolle en zorgzame plek waar uw kinderen overdag met plezier verblijven, terwijl u werkt.
Het is voor mij een uitdaging om met kinderen te werken, omdat ik vind dat ieder kind uniek is en zijn eigen karakter en kwaliteiten heeft. In die ontwikkeling van het kind wil ik ze graag verzorgen, stimuleren en begeleiden. Het is mooi om ze te zien groeien en ze geborgenheid te geven. Dat ze zich op hun gemak en thuis voelen op het kinderdagverblijf.

———————————————————————————————————————————————————– 

 

Mijn naam is Nina Pigmans, ik ben 32 jaar en met heel veel enthousiasme mag ik vertellen dat ik bij Ons stalleke zal komen werken.                                                                                                                               Samen met Stefan heb ik 3 dochters, Evy van 10 jaar, Liv van 7 jaar en Izy van 5 jaar en we wonen in de blaak.                                                                                                                                                                     Ik heb al wat jaren ervaring in de kinderopvang, ik ben er een tijdje tussenuit geweest om voor onze kinderen te zorgen, en nu al deze dames al op school zitten begon het weer te kriebelen om met kinderen te gaan werken.                                                                                                                                 Toen ik de vacature zag heb ik ook gelijk gereageerd en bij het zien van de locatie en het gesprek met Nadie was ik helemaal verkocht! Per 1 februari 2020 zullen jullie mij op de groep vinden. Mijn werkdagen zullen zijn op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag.

 

Kom gerust eens vrijblijvend kijken bij kinderdagverblijf Ons Stalleke!
U en uw kind zijn van harte welkom.