Het Team

 

Graag wil ik me even voorstellen...

Mijn naam is Nadie Ansems, Ik ben de eigenaar van kinderdagverblijf Ons Stalleke.

In 2010 heb ik mijn diploma behaald als pedagogisch medewerkster, daarna heb ik veel werk ervaring op gedaan in de kinderopvang.
Nu is mijn droom werkelijkheid geworden, het starten van een kleinschalig kinderdagverblijf.
Het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van een identiteit en mijn ervaring toepassen in een eigen kinderdagverblijf sprak mij zeer aan.
In april 2017 vormde zich dat uiteindelijk tot ‘’Ons Stalleke’’.
Een kleinschalig Kinderdagverblijf met het persoonlijke contact met de kinderen en de ouders. Hiervoor verlies ik niet uit het oog waar het uiteindelijk om gaat.
Een veilige, vertrouwde, liefdevolle en zorgzame plek waar uw kinderen overdag met plezier verblijven, terwijl u werkt.
Het is voor mij een uitdaging om met kinderen te werken, omdat ik vind dat ieder kind uniek is en zijn eigen karakter en kwaliteiten heeft. In die ontwikkeling van het kind wil ik ze graag verzorgen, stimuleren en begeleiden. Het is mooi om ze te zien groeien en ze geborgenheid te geven. Dat ze zich op hun gemak en thuis voelen op het kinderdagverblijf.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mijn naam is Nina Pigmans, ik ben 33 jaar en met heel veel enthousiasme ben ik sinds 1 februari 2020 werkzaam bij Ons stalleke. Mijn werkdagen zijn op dinsdag en vrijdag. Samen met Stefan heb ik 3 dochters, Evy van 10 jaar, Liv van 7 jaar en Izy van 5 jaar en we wonen in de blaak. Ik heb al wat jaren ervaring in de kinderopvang, ik ben er een tijdje tussenuit geweest om voor onze kinderen te zorgen, en nu al deze dames al op school zitten begon het weer te kriebelen om met kinderen te gaan werken.    

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Graag stel ik mij even voor! Ik ben Anouk Tra, 22 jaar en net afgestudeerd als Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker. Sinds de zomer van 2020 ben ik aan het werk bij Ons Stalleke. Samen met Nadie en Nina zorg ik ervoor dat uw kind lekker kan spelen terwijl u aan het werk bent. Ik vind het bijzonder om deel uit te maken in het leven van uw kind! Het is een enorme verantwoordelijkheid en deze neem ik graag. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich op zijn/haar eigen manier kan en mag ontwikkelen, dat staat bij mij centraal. Ik vind het erg leuk om activiteiten met de kinderen te ondernemen en dat mag bij Ons Stalleke ook nog eens in een fijne groene omgeving met dieren op de achtergrond, wat is dit een heerlijke combinatie! 


Beste kinderen en ouders,

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Graag wil ik me alvast even voorstellen middels deze weg.

Vanaf maandag 31-5-2021 kunnen jullie mij tegenkomen bij ‘Ons Stalleke’. Ik start namelijk als invalkracht.

Mijn naam is Lieke Aussems, 33 jaar jong en woonachtig samen met mijn vriend Jeroen in Kaatsheuvel.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport. Zo sta ik 2 a 3x in de week met mijn tennisracket in de hand op de tennisbaan en met mooi weer wandel ik graag door de natuur.

Naast tennis en yoga heb ik nog één grotere passie en dat is fotografie. Nu ben ik vooral bezig met portretfotografie, denk aan zwangerschapsshoots en newbornshoots maar ik vind het ook super leuk om foto’s te maken in dorpen, steden waar ik nog niet eerder ben geweest.

 

Jullie zullen mij leren kennen als een aardig en rustig persoon die het ontzettend leuk vind om met kinderen te spelen, liedjes te zingen, buiten te spelen, boekjes te lezen en te dansen.

 

Mochten er nog vragen zijn dan mogen jullie die uiteraard aan mij stellen.

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij ‘Ons Stalleke’. Tot snel!

 

Groetjes Lieke