Het Team

 

Met trots stellen we aan u voor…

Eigenaresse

Mijn naam is Nadie Ansems. Ik woon samen met mijn vriend Glenn in Rijen. Wij zijn trotse ouders van onze dochter Zoë. 

In 2010 heb ik mijn diploma behaald als pedagogisch medewerkster, daarna heb ik veel werk ervaring op gedaan in de kinderopvang.
Nu is mijn droom werkelijkheid geworden, het starten van een kleinschalig kinderdagverblijf.
Het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van een identiteit en mijn ervaring toepassen in een eigen kinderdagverblijf sprak mij zeer aan.
In april 2017 vormde zich dat uiteindelijk tot ‘’Ons Stalleke’’.
Een kleinschalig Kinderdagverblijf met het persoonlijke contact met de kinderen en de ouders. Hiervoor verlies ik niet uit het oog waar het uiteindelijk om gaat.
Een veilige, vertrouwde, liefdevolle en zorgzame plek waar uw kinderen overdag met plezier verblijven, terwijl u werkt.
Het is voor mij een uitdaging om met kinderen te werken, omdat ik vind dat ieder kind uniek is en zijn eigen karakter en kwaliteiten heeft. In die ontwikkeling van het kind wil ik ze graag verzorgen, stimuleren en begeleiden. Het is mooi om ze te zien groeien en ze geborgenheid te geven. Dat ze zich op hun gemak en thuis voelen op het kinderdagverblijf.

Tot snel!

Nadie Ansems


————————————————————————————————————–


Pedagogisch medewerker

Beste kinderen en ouders,

Graag wil ik me even voorstellen.

Vanaf maandag mei 2021 ben ik werkzaam bij ‘Ons Stalleke’. 

Mijn naam is Lieke Aussems, 33 jaar jong en woonachtig samen met mijn vriend Jeroen in Kaatsheuvel.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport. Zo sta ik 2 a 3x in de week met mijn tennisracket in de hand op de tennisbaan en met mooi weer wandel ik graag door de natuur.

Naast tennis en yoga heb ik nog één grotere passie en dat is fotografie. Nu ben ik vooral bezig met portretfotografie, denk aan zwangerschapsshoots en newbornshoots maar ik vind het ook super leuk om foto’s te maken in dorpen, steden waar ik nog niet eerder ben geweest.

Jullie zullen mij leren kennen als een aardig en rustig persoon die het ontzettend leuk vind om met kinderen te spelen, liedjes te zingen, buiten te spelen, boekjes te lezen en te dansen.

Mochten er nog vragen zijn dan mogen jullie die uiteraard aan mij stellen.

 Tot snel!

Groetjes Lieke

————————————————————————————————————

Pedagogisch medewerker

Hoi hoi! Leuk om kennis te maken. Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Sarah van der Veeken (je spreekt het uit als Sera), ik ben 28 jaar. Ik woon samen met mijn vriend in Gilze.

In juni 2014 ben ik afgestuurd en sindsdien werkzaam in de kinderopvang. Na 7 jaar bij een grote organisatie te hebben gewerkt, kwamen Nadie en ik weer in contact met elkaar. Wij waren 4 jaar geleden collega’s van elkaar. Hierin treffen we elkaar weer en worden we weer collega’s.

Kleinschalig zoals Ons Stalleke is, spreekt me enorm omdat je écht iedereen leert kennen; niet alleen de kinderen en collega’s maar ook u als ouder. Want tenslotte: we mogen samen voor uw kind(-eren) zorgen en met hen meelopen in hun groei en ontwikkeling.

Vanaf september 2021 ben ik werkzaam als vaste pedagogisch medewerker bij Ons Stalleke.

Mochten jullie nog iets van mij willen weten,
vraag het gerust wanneer we elkaar zien 😊

Groetjes, Sarah

———————————————————————————————————–


Pedagogisch medewerker

 

Graag stel ik mij even voor!

Ik ben Romy Lauwers, 25 jaar oud en kom uit Kaatsheuvel.

Afgestuurd pedagogisch medewerkster niveau 4 en 6 jaar ervaring in de kinderopvang branche.

Vanaf November 2021 ben ik werkzaam bij ‘Ons stalleke’ en zorg ik voor jullie kindje(s). Het is een enorme verantwoordelijkheid en deze neem ik graag. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich op zijn/haar eigen manier kan en mag ontwikkelen, dat staat bij mij centraal. Mochten jullie nog vragen hebben, kom gerust naar me toe. Of gezellig even kletsen sta ik natuurlijk ook voor open.

Tot snel

Met Vriendelijke groet,

Romy Lauwers

———————————————————————————————–


Pedagogisch medewerker

 

 

 

 

 

Hallo allemaal, 

Ik ben Eline en samen met mijn vriend Jesper, en onze 2 dochters Mila en Evi woon ik in Kaatsheuvel. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met de kinderen, maken we wandelingen in het bos en gaan we er geregeld even tussenuit met zijn alle op de fiets. 

Inmiddels heel wat jaartjes geleden heb ik mijn Onderwijs Assistent diploma gehaald. Werken met kinderen is iets wat ik al een hele tijd met veel plezier doe. Mijn eerste ervaringen zijn opgedaan bij grootschalige kinderdagverblijven. Maar juist het kleinschalige van ‘Ons Stalleke’ spreekt mij ontzettend aan. Om kinderen de aandacht te kunnen geven en een vertrouwde en veilige plek waarin ze lekker kunnen spelen en leren. En ze zo te kunnen zien opgroeien van baby naar kleuter. 

————————————————————–

Pedagogisch medewerker

Beste ouders/verzorgs en kinderen van Ons Stalleke, 

Wat leuk dat ik mezelf mag voorstellen aan jullie! 

Mijn naam is Nina Armitage, ik ben 24 jaar oud en woon samen met mijn dochter en zoontje in Tilburg. 

In juni 2018 heb ik mijn diploma pedagogisch medewerker niveau 3 behaald. Na mijn niveau 3 diploma heb ik er voor gekozen om mezelf te specialiseren en heb ik in juni 2019 mijn diploma gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 behaald. Sinds 2018 ben ik werkzaam in de kinderopvang, eerst voor grote organisaties en in september dit jaar de keuze gemaakt om voor een kleinschalig kinderdagverblijf te willen gaan werken. Ons stalleke sprak mij ontzettend aan door de visie en manier van werken, dat het een verticale groep is, dat je zo heel goed je kwaliteiten kan uitvoeren en dat je het ouder/kind contact erg warm en kort kan houden. Het is een enorme verantwoordelijkheid en taak om voor jullie kinderen te zorgen en deze neem ik dan ook heel graag. 

Vanaf december 2022 ben ik werkzaam bij Ons stalleke, ik kan in iedergeval niet meer wachten om jullie allemaal te leren kennen! 

Mochten jullie nog vragen hebben of een gezellig praatje willen maken, aarzel dan niet en laat het mij weten 😊

Tot snel!

Groetjes, Nina