Het Team

 Met trots stellen we aan u voor…

Eigenaresse

Mijn naam is Nadie Ansems. Ik woon samen met mijn vriend Glenn in Rijen. Wij zijn trotse ouders van onze dochter Zoë. 

In 2010 heb ik mijn diploma behaald als pedagogisch medewerkster, daarna heb ik veel werk ervaring op gedaan in de kinderopvang.
In 2017 is mijn droom werkelijkheid geworden, het starten van een kleinschalig kinderdagverblijf.
Het nemen van verantwoordelijkheid, het opbouwen van een identiteit en mijn ervaring toepassen in een eigen kinderdagverblijf sprak mij zeer aan.
Dit vormde zich uiteindelijk tot ‘’Ons Stalleke’’.
Een kleinschalig Kinderdagverblijf met het persoonlijke contact met de kinderen en de ouders. Hiervoor verlies ik niet uit het oog waar het uiteindelijk om gaat.
Een veilige, vertrouwde, liefdevolle en zorgzame plek waar uw kinderen overdag met plezier verblijven, terwijl u werkt.
Het is voor mij een uitdaging om met kinderen te werken, omdat ik vind dat ieder kind uniek is en zijn eigen karakter en kwaliteiten heeft. In die ontwikkeling van het kind wil ik ze graag verzorgen, stimuleren en begeleiden. Het is mooi om ze te zien groeien en ze geborgenheid te geven. Dat ze zich op hun gemak en thuis voelen op het kinderdagverblijf.

Tot snel!

Nadie Ansems

Senior pedagogisch medewerker

Hoi hoi! Leuk om kennis te maken. Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Sarah van der Veeken (je spreekt het uit als Sera) Ik woon samen met mijn vriend in Gilze.

In juni 2014 ben ik afgestuurd en sindsdien werkzaam in de kinderopvang. Na 7 jaar bij een grote organisatie te hebben gewerkt, kwamen Nadie en ik weer in contact met elkaar. Wij waren 4 jaar geleden collega’s van elkaar. Hierin treffen we elkaar weer en worden we weer collega’s.

Kleinschalig zoals Ons Stalleke is, spreekt me enorm omdat je écht iedereen leert kennen; niet alleen de kinderen en collega’s maar ook u als ouder. Want tenslotte: we mogen samen voor uw kind(-eren) zorgen en met hen meelopen in hun groei en ontwikkeling.

Vanaf september 2021 ben ik werkzaam als vaste pedagogisch medewerker bij Ons Stalleke.

Mochten jullie nog iets van mij willen weten,
vraag het gerust wanneer we elkaar zien 😊

Groetjes, Sarah


Pedagogisch medewerker

Beste kinderen en ouders,

Graag wil ik me even voorstellen.

Vanaf maandag mei 2021 ben ik werkzaam bij ‘Ons Stalleke’. 

Mijn naam is Lieke Aussems, woonachtig samen met mijn vriend Jeroen in Kaatsheuvel.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport. Zo sta ik 2 a 3x in de week met mijn tennisracket in de hand op de tennisbaan en met mooi weer wandel ik graag door de natuur.

Naast tennis en yoga heb ik nog één grotere passie en dat is fotografie. Nu ben ik vooral bezig met portretfotografie, denk aan zwangerschapsshoots en newbornshoots maar ik vind het ook super leuk om foto’s te maken in dorpen, steden waar ik nog niet eerder ben geweest.

Jullie zullen mij leren kennen als een aardig en rustig persoon die het ontzettend leuk vind om met kinderen te spelen, liedjes te zingen, buiten te spelen, boekjes te lezen en te dansen.

Mochten er nog vragen zijn dan mogen jullie die uiteraard aan mij stellen.

 Tot snel!

Groetjes Lieke


Pedagogisch medewerker

Graag stel ik mij even voor!

Ik ben Romy Lauwers.

Afgestuurd pedagogisch medewerkster niveau 4 en 6 jaar ervaring in de kinderopvang branche.

Vanaf November 2021 ben ik werkzaam bij ‘Ons stalleke’ en zorg ik voor jullie kindje(s). Het is een enorme verantwoordelijkheid en deze neem ik graag. Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich op zijn/haar eigen manier kan en mag ontwikkelen, dat staat bij mij centraal. Mochten jullie nog vragen hebben, kom gerust naar me toe. Of gezellig even kletsen sta ik natuurlijk ook voor open.

Tot snel

Met Vriendelijke groet,

Romy Lauwers


Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal, 

Ik ben Eline en samen met mijn vriend Jesper, en onze 2 dochters Mila en Evi woon ik in Kaatsheuvel. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten met de kinderen, maken we wandelingen in het bos en gaan we er geregeld even tussenuit met zijn alle op de fiets. 

Inmiddels heel wat jaartjes geleden heb ik mijn Onderwijs Assistent diploma gehaald. Werken met kinderen is iets wat ik al een hele tijd met veel plezier doe. Mijn eerste ervaringen zijn opgedaan bij grootschalige kinderdagverblijven. Maar juist het kleinschalige van ‘Ons Stalleke’ spreekt mij ontzettend aan. Om kinderen de aandacht te kunnen geven en een vertrouwde en veilige plek waarin ze lekker kunnen spelen en leren. En ze zo te kunnen zien opgroeien van baby naar kleuter. 

Pedagogisch medewerker

Beste ouders/ verzorgers,

Ik ben Tugce (spreekt uit als Toetje). Met trots mag ik zeggen dat ik per 1 Februari het team van Ons Stalleke kom versterken als nieuwe pedagogisch medewerker. Ik woon in Tilburg samen met mijn man en twee zoontjes. Afgelopen 6 jaar ben ik werkzaam geweest in een kinderopvang in Tilburg. Hier heb ik vele jaren met plezier gewerkt. Jullie zullen mij op alle dagen van de week tegen kunnen komen. Mijn hobbys; knutselen, shoppen en social media😊

Als jullie nog vragen hebben stel ze dan gerust.

Groetjes,

Tugce

Pedagogisch medewerker

Hoi hoi allemaal,

Mijn naam is Anouk Thijssen en woon in Tilburg met mijn man en dochter.

Afgestudeerd pedagogisch medewerker niveau 3 en 4 sinds 2007. Later door gaan studeren voor Verzorgende 3 IG en momenteel werkzaam binnen De Wever.

Heb een zorg hart voor jong en oud. Sinds de geboorte van onze dochter kriebelt het steeds meer om de kinderopvang terug in te gaan.

Per december 2022 kom ik als inval kracht bij ons stalleke werken. Heb er super veel zin in om van start te gaan. Willen jullie meer van me weten dan hoor ik het graag.

Zie jullie snel,

Groetjes Anouk